Casa > Sobre nosaltresXIAMEN FORTOP IMP & EXP CO, LTD, establerta el 2010 a Xiamen, Fujian, està especialitzada en la producció i exportació de productes agrícoles.


fortop.jpg

La nostra empresa adopta la tecnologia i les tecnologies agrícoles modernes com a centre, defensen la innovació i el desenvolupament, el cultiu científic i la gestió eficient com a base.


Podem proporcionar aliments saludables, deliciosos i nutritius , i també pot proporcionar informació científica.

No importa on estigueu al món,

no importa com el clima del vostre lloc sigui,

no importa si vol comprar o créixer sans, menjar deliciós i nutritiu, us convido a contactar-nos en qualsevol moment.


La nostra tecnologia i equips d'efecte hivernacle us pot proporcionar plantes amb diferents varietats en climes diferents.

Prenem bolets, per exemple, podem subministrar

Hivernacle del bolet - Spawn del bolet - Orientació tècnica - Bolets frescos - Bolets en conserva - Bolets seques - Bolets en pols.
Amb matèries primeres sanes i estables, podem proporcionar aliments frescos, aliments enllaunats, aliments secs, FRUITES I VEGETABLES en pols i així successivament,

amb bona qualitat i una forta competitivitat en el mercat durant tot l'any.
Tenim tecnologia de sembra científica, una rica experiència en processament, emmagatzematge i transport de productes alimentaris.
Els nostres productes s'exporten a tot el món i reben una bona reputació per la qualitat i el servei de primera qualitat dels nostres clients.

Benvinguts als clients nacionals i estrangers per negociar la cooperació i el desenvolupament mutu amb nosaltres.