Gelada assecada pinya, sanes FD fruita amb res afegit, qualitat

FD pinya (menjar d'aperitiu SA) * informació del producte: * característiques:---cruixent, baixa en calories, zerofat. ---no fregits, no inflat, sense colorants, sense conservants ni altres additius---sense gluten---no afegit sucre (conté sucre natural de fruita només)---perfectament retenir la informació nutricional de...

Detalls del producte

FD pinya (berenars saludables d'alimentació)

* Informació del producte:

Nom del producte

Immobilitza la pinya seca

Lloc d'origen

Xina

Processament

Liofilització (FD)

Material

Pinya fresca

Forma

Llesques/daus/peces/pols

Humitat

5%

Puresa

100%

Embalatge

PE bossa + cartró o segons als clients requisits

Vida útil

24 mesos

MOQ

500kgs

* Característiques:

---cruixent, baixa en calories, zerofat.

---no fregits, no inflat, sense colorants, sense conservants ni altres additius

---sense gluten

---sense sucre afegit (conté només fruita sucre natural)

---conserva perfectament la informació nutricional de fruites fresques.

* Nutrició de pinya:

Pinya crua a una ració de 100 grams és una excel lent font de manganès (44% valor diari (DV)) i vitamina C (58% DV), però si no conté cap nutrients essencials en el contingut significatiu.

Pinyes estan subjectes a una varietat de malalties, és el més seriós dels quals pansiment botella d'aigua que normalment es troben a la superfície de les pinyes, però possiblement en les copes flor tancat. Altres malalties inclouen malaltia Rosa, podridura cor bacteriana, ANTRACNOSI, podridura cor fongs, podridura d'arrel, putrefacció negre, bóta podridura, podridura de nucli fruitlet i punt groc virus. Rosa malaltia es caracteritza per la fruita desenvolupant un marró a negre decoloració quan escalfa durant el procés de conserves. Els agents causals de malaltia Rosa són els bacteris acetobacteris aceti, Gluconobacter oxydans i Pantoea citrea.

Investigació